jadu, rubrik, ska man ha sånt?

det är typ sjukt typiskt! första gången det händer nåt riktigt intressant så lägger internet av så man inte kan berätta det för nån (eftersom min telefon bla bla bla...). i alla fall var anledningen till att internet la ner att internetcabeln blev förstörd (eller nåt) och orskaken till det är det som jag skulle ha velat berätta för folk på direkten. nu gör jag det 4 dagar senare i stället.
i alla fall så var jag med om mitt livs första jordbävning i lördags (tror jag att det var). fast egentligen är det inte mycket att berätta eftersom det var en liten jordbävning och huset är nybyggt, så bara en peson i familjen märkte ens att det var en jordbävning. jag var inte en personen. jag hörde en dörr slå igen. that's it. lite av en besvikelse faktiskt, ok, inte så att jag vill dö i en jordbävning, jag vill inte ens bli skadad i en. men det hade ju varit lite spännande om golvet rört sig lite eller lamporna skakat. som det nu är överlevde jag min första jordbävning utan att ens inse att jag överlevde min första jordbävning. det var inte ens på nyheterna...

för övrigt måste jag bara berätta hur generös min värdfamilj är. de är verkliugen jättegulliga! :) de bjuder mig på allt och jag får alltid vad jag vill när vi äter ute, hur mycket som helst och det spelar ingen roll vad det kostar. i helgen fick jag till och med ett par skor av dem, helt utan anledning, jag behövde inte ens skor. känns nästan taskigt att ta emot min lön när jag får den... :P

sen var det Labour day igår, så folk var lediga. det roliga är att ingen vet varför man firar denna dag. den ger bara en extra ledig dag efter helgen och massa reor i alla affärer. ganska trevligt så vi var ute och shoppade möbler i 3 dagar i sträck.

Kommentarer
Postat av: nadja

haha, jag förstår vad du menar. man vill att jordbävningen ska vara lite läskig så att man kan säga att man överlevde den.
och det verkar som om du trivs, härligt! (:

2007-09-07 @ 11:59:20
Postat av: amanda

skönt att höra att du verkar trivas! som sagt, det tar ju alltid ett tag innan man liksom känner sig "hemma". låter som du har det kul i alla fall!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback