kyla

det är så kallt ute så jag vet inte var jag ska ta vägen. att cykla till och från skolan var en ren pina. och på hemvägen var det så mörkt att groparna i vägen inte syntes, aj aj. hoppas det stämmer att det blir snö imorgon, då kommer det i alla fall bli lite ljusare.

förhoppningar och regnbågar, tick tick tick boom

lugn och skön helg på landet med mormor. känbdes som evigheter sedan. bara sva, läsa, fika, promenera, prata, äta, läsa och titta på tv. ingen press att hitta på saker, inga måsten, inga läxor eller krav. ingen stress till nästa fest eller möte. tid att andas ut och samla tankarna. eller försöka samla tankarna, rättare sagt. efter att ha kört på i 110 i flera månader, kanske hela året till och med utan längre andningspauser fanns det en del att reflektera över. livet, mig själv, relationer, framtiden. saker jag gjort, saker jag vill göra. prioriteringar och drömmar. vet inte om jag kom fram till så mycket mer än att jag måste börja prioritera om lite om jag ska klara mig igenom de närmaste åren någorlunda smärtfritt och för att trivas med mig själv. lite färre sena kvällar, lite mer studier och träning. visst, det har väl varit extra galet nu första tiden, och tydligen har det ju ändå fungerat med tanke på att jag fick godkännt i alla fall på mattetentan. men frågan är väl om det är värt alla trötta mornar och all stress med att ta igen saker jag borde ha gjort flera veckor tidigare sista dagarna innan ett prov?
soliga höstdagar, bastu, rödvin och tentaångest

ja, och så har det ännu en gång dragit ut på tiden sen mitt senaste inlägg. typiskt bra.

galen tid just nu. förra veckan bestod av sena kvällar på Ångström med repetition av kombinatorik och imaginära tal i timmar. tur att man har så underbart bra människor att plugga tillsammans med. Känns mycket lättare då. skrev första tentan i fredags och det firades såklart med en hejdundrande tentafest på Gbg. dansade som galna hela natten och vinglade sedan hem på ömma fötter. när ska jag lära mig att mina Walmart skor för 8 dollar inte är dansvänliga?

hem till sthlm och mysig lunch på nostalgiska il piato med A. högstadie och gymnasie flashback.

det blev söndag, och äntligen dags för den efterlängtade personalfesten. möttes upp i stan för att åka ribbåt ut till Grinda. så sjukt kul, och verkligen en efterlängtad grej att göra efter att ha sett alla andra åka hela sommaren. vi kom ut till ön och drack lite "varm choklad" på verandan innan det var dags för seglartävling runt ön. vi kom sist men vad gjorde väl det? fördrink och sedan kräftskiva. lite tacktal, vin och massa kräftor senare skickades vi ut på en tipspromenad över hala klippor och leriga stigar. ett under att vi kom fram till vandrarhemmet oskadda.

vid vandrarhemmet spelades det redan musik á la DJ Matte. dans och öppen bar hela kvällen. dans, bastu och djupa samtal. insåg hur mycket jag saknat många av kollegorna.
kom isäng fram på småtimmarna och det var lagon segt att ta sig till båten på morgonen för att åka till skolan och redovisa seminariearbetet.

imorgon är det ny tenta och jag försöker fokusera på att lära mig allt om bioteknik, men det går halvbra. sen ska det väl i alla fall lugna ner sig lite och jag ska åka till mormor över helgen.
peace