Vänner&Bekanta

På lördag blir det Vänner&Bekanta för hela slanten!

Vänner&Bekanta

Party Party !!

vill ha vill ha vill ha!

klänninggreyjillstewart$368

Denna underbara gråa klänning kommer från Jill Stewart och kostar $368 på
www.shopbop.com

alice+oliviadress$407

Jag skulle ge vad som helst (nästan) för den här söta klänningen från Alice + Olivia. Tydligen är det meningen att man ska känna så eftersom den kostar $407 på www.shopbop.com

spring 2007

spring 2007

Det bästa med våren är alla nya kläder!! :D Jag skulle vilja påstå att det blir en feminin vår i mjuka gråa och blåa nyanser.

Bild 1: topshops nya kollektion Breton. bild från
www.topshop.com
Bild 2: grå klänning med rosor, £ 38.00, www.topshop.com
Bild 3: prickig blus i blått, marc by marc jacobs, $198.00, www.shopbop.com
Bild 3: grå lågklackad sko, £15.00, www.asos.com
Bild 4: gråblå pumps,  £45.00, www.topshop.com
Bild 5: gråblå prickig klänning med knäppning fram, Bing Bang, $276.00, www.shopbop.com
Bild 6: liten portmonä i blått, £ 6.00, www.topshop.com
Bild 7: grå babydollklänning, Rachel Pally, $251.00, www.shopbop.com


TV & ME

TV & ME

Jag kan inte hjälpa det, men jag kommer tillbringa mina helger i vår framför TVn. och vad kommer jag se?? inte åttonde reprisen av vänner i alla fall.

På fredagarna blir det Hjälp! Tv 4s nya komedisatsning med i princip hela sveriges komikerelit i rollerna som patienter som söker hjälp hos en psykolog. Efter första avsnittet älskar jag Johan Rhenborg "Niklas till kassa 7!!!!" och är förundrad över att Robert Gustavson alltid alltid är lika bra!

bilden är tagen från tv4.se och Hjälp sänds direkt efter Let's dance, alltså kl. 21.30.

Playa del sol

De komiker som blev över och inte fick plats i Hjälp! (nä jag bara skojar, de hade helt enkelt viktigare saker för sig) visas i stället på söndagarna. Då tar de oss med till Playa del Sol, i SVTs serie med samma namn. Där hjälper de mig att minnas varför jag hatar charter! :P
I alla fall, Henrik Hjelt spelar storstadskillen som hoppas på en plats i styrelsen på charterbolaget, men för att få den åtråvärda platsen måste han skickas ut för lite fältarbete. 
Väl nere på Playa del Sol träffar han på en kvartett reseledare som sköter allt på sitt eget sätt och som absolut inte vill ha en snokande spion från huvudkontoret mittibland sig.

Bilden är tagen från
www.svt.se och Playa del sol sänds söndagar 20.00dancing all night long

dancing all night long

Arcade fire
23e mars!

dancing all night long

Bloc Party
1a maj!

underbart underbart, det kommer bli så bra! :)

skor skor skor skor skor

skor skor skor skor skor

snart kommer studenten
då borde jag ha vit klänning
det har alla
nästan.
till vit klänning är vita skor finast
därför behöver jag vita skor
dessa är från topshop
bilden är från deras hemsida
www.topshop.com
de kostar £40.00

Latmasken Hanna

jag har ett träningskort som säger att jag får träna 4 ggr gratis under januari & februari. trevligt tänkte jag och packade ner träningskläderna i en påse i morse. tänkte: idag slutar jag tidigt, då har jag mycket tid att träna på! jaja, klockan halv sju är väl ingen riktigt vid sina sinnens fulla bruk tänkte jag några timmar senare när skolan var slut för veckan. så jag hämtade påsen i skåpet och tog bussen hem, medan jag i huvudet gick igenom 1000 bra anledningar till att jag inte skulle träna. favoriterna var: jag känner att jag håller på att bli sjuk, jag ska ju ändå träna NÄSTA vecka, det är inget kul att träna själv.
Så jag kom hem, la mig i fåtöljen och kollade på film. bra gjort! bonuspoäng till mig och jag går vidare till nästa nivå i spelet: soffpotatis champion II, the mission.

En underbar film!

168171-1

A Love Song For Bobby Long är en av de absolut bästa filmer jag sett. Den är varm och rolig fast samtidigt otroligt sorglig.
Handling: Purslane Hominy Will (Scarlett Johanson) får reda på att hennes mor Lorene har dött. Hon flyttar ifrån sitt liv och sin pojkvän i Florida för att bosätta sig i sin mors gamla hus i New Orleans. Problemet är bara att det redan bor två personer där, de alkoholiserade före detta lärarna Bobby Long (John Travolta) och Lawson Pines (Gabriel Macht). De är gamla vänner till Lorene och hävdar att de har lika stor rätt som Purslane att bo i det ganska fallfärdiga huset.
Även om de tre invånarna i huset är väldigt olika växer det fram en vänskap mellan dem Och de lär sig att leva med varandras egenheter, förflutna och smärta. Men hela deras tillvaro hotas av den lögn Lawson och Bobby bär på.

Filmen är altigenom underbar! Vackert filmad, fin musik och både Scarlett Johanson och John Travolta gör sina bästa skådespelarinsatser någonsin (enligt mig).
En perfekt film för regniga dagar då allt man vill är att krypa upp i soffan med en filt, en kopp te och ett paket glass! :)okej...

hm... få se nu... jag har ingen egentlig aning om hur jag tänker använda den här bloggen. så egentligen är väl namnet lite missvisande. kanske som en dagbok, kanske ett fotoalbum... vem vet!? men nu har jag i alla fall tagit tag i saken och skaffat en blogg, något jag funderat över i säkert ett år. men bra som jag är på att skjuta upp saker har det inte blivit av... anyway, nu ska jag bara börja använda bloggen så blir detta säker bra!