Step Up 2

var och såg den nya step up filmen igår och satt trollbunden under hela filmen. de dansarna kunde röra på sig alltså!
ok, så filmen handlar om Andi som har dansat i hela sitt liv. när hon och hennes crew hamnar i trubbel och Andi får välja mellan att lämna staden hon växt upp i eller att börja på dansskola väljer hon det senare. på skolan träffar hon nya vänner och får mindre tid för sitt gamla gäng, vilket tillslut leder till att hon blir utesluten. som hämnd skapar Andi ett nytt crew med sina vänner från skolan med målet att vinna the streets.

det var inte förrän jag kom ut från bion som jag insåg att filmen nästan totalt saknar handling, att den lilla handling som finns är totalt förutsägbar och att skådespelarprestationerna är bland det blekaste jag sett på länge. Men det gör ingenting, för det är ändå dansen som ligger i fokus hela tiden, och dansscenerna gör den helt klart sevärd. men det bästa med filmen är att den får mig att vilja dra på mig dansskorna och gå ut och dansa hela natten.

image61

bild från: http://movies.nytimes.com/2008/02/14/movies/14stree.html

Kommentarer
Postat av: nadja

haha, lustigt. har märkt en sak på sistone, ibland skriver du svenska på ett engelskt sätt.

tex. "ok, so this movie is about.. " blir "ok, så filmen handlar om.. ".

hm, fattar du? dåligt exempel kanske men för mig är det iaf mycket mer engelskt/amerikanskt uttryck, att börja med "ok, so.. ". eh. vad virrigt det blev.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback